Anlık Bildirim

Hisense, kullanılmadığında sanat eserine dönüşen 4K QLED TV'yi tanıttı

Hisense, bir şey izlemediğinizde tabloya dönüşen 4K QLED televizyonunu tanıttı. Hisense CanvasTV, Samsung Frame TV'den çok daha uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor.
Hisense CanvasTV Tam Boyutta Gör
Hisense, kullanılmadığı zaman dijital bir sanat eseri olarak ikiye katlanacak şekilde tasarlanmış mat televizyonunu tanıttı. Hisense CanvasTV, tanıdık bir konsept; Samsung’un The Frame TV modeline çok benziyor ancak önemli bir fiyat farkı var.

Samsung The Frame'e en iyi alternatif

Hisense CanvasTV, 55 inç ve 65 inç olmak üzere iki seçenekle geliyor. Fiyatları sırasıyla 999 dolar ve 1.299 dolar. Kıyaslama açısından, Samsung The Frame’in fiyatı 1.499 dolardan başlıyor. Daha uygun fiyat etiketine rağmen CanvasTV, daha pahalı rakibi gibi parlama önleyici teknolojiye sahip 4K QLED ekrana sahip. Aynı zamanda 144Hz yenileme hızı, ortam ışığı uyarlaması için RGB sensörü ve çok kanallı 2.0.2 surround ses ile geliyor.

CanvasTV, soyut, modern ve rönesans tarzlarını içeren -önceden yüklenmiş- sanat eserleriyle gelir. Ayrıca uzaktan kumandadaki Sanat Modu tuşuna basarak TV’nin sanat eserlerini veya fotoğrafları göstermesini sağlayabiliyorsunuz. TV, odadaki insanları algılayan, kimse olmadığında kapanmasını sağlayan bir hareket sensörüne sahip.

CanvasTV, duvara montaj aparatı ve tik ağacından çerçevesiyle gelir. Alternatif olarak beyaz ve ceviz çerçeve ayrı olarak satılıyor.

LG, bazı TV’lerinde sanat eserlerinin (NFT’ler dahil) gösterilmesine olanak tanıyan benzer bir Galeri Modu sunarken, diğer akıllı TV üreticileri galeri uygulamaları sunuyor. Hisense CanvasTV, sanat eserlerine ilgi duyanların şu anda -Amerika'da- bulabileceği en uygun fiyatlı televizyonlardan biri.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4576 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hisense, Hisense CanvasTV ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim