Anlık Bildirim

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık gişedeki yolculuğuna hızlı başladı

Bu hafta sinemaseverlerle buluşan Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, gişedeki yolculuğuna etkileyici bir başlangıç yaptı. Filmin ilk hafta sonu gişesi beklentileri karşıladı.
Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık'tan etkileyici başlangıç Tam Boyutta Gör
Bu yazın en heyecanla beklenen filmlerinden olan Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, bu hafta sinemaseverlerle buluştu. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkede cuma günü vizyona giren film, gişedeki yolculuğuna hızlı başladı. Vizyona girmeden önce eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan film, bu yorumların da etkisiyle ilk hafta sonunda kayda değer bir seyirciye ulaştı.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, ilk hafta sonunda ABD'de 56.5 milyon dolar hasılat yaptı. Filmin asıl başarısı ise global seyircinin de ilgisini çekmesi oldu. ABD dışındaki pazarlardan 72.5 milyon dolar toplayan film, böylece ilk hafta sonunda toplam 129 milyon dolar hasılata ulaşmış oldu. Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filmi, böylece beklentileri karşıladı.

160 milyon dolar gibi kayda değer bir prodüksiyon bütçesine sahip olan filmin kâra geçmesi için çok daha yüksek rakamlara ulaşması gerekiyor. Ancak ilk hafta sonunda sergilediği performans, bunu pekâlâ başarabileceğini gösteriyor.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, Yeni Bir Seri Başlatacak

The Maze Runner filmleriyle tanınan Wes Ball'un yönettiği Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, War for the Planet of the Apes ile tamamlanan son üçlemenin yaklaşık 300 yıl sonrasında geçiyor. Bu yeni film, o üçlemenin doğrudan devamı olmasa da aynı evrende geçiyor ve gerek tonuyla, gerekse karakter tasarımlarıyla o üçlemeyle benzer çizgide ilerliyor.

Disney'in niyeti, Yeni Krallık'la birlikte uzun yıllar sürecek yeni bir seri başlatmak. Altı film sürmesi beklenen bu serinin kaderini Yeni Krallık'ın gişe performansı belirleyecek. Ancak ilk hafta sonu itibarıyla gidişatın son derece iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19994 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
planet of the apes, maymunlar cehennemi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim