Anlık Bildirim

Oppo, yeniden Türkiye'de üretime başlıyor: Tarih açıklandı!

İstanbul Tuzla'daki fabrikasında üretimi durduran Oppo, bu defa AGM iş birliği ile Türkiye'de akıllı telefon üretecek. Üretilecek ilk telefon için tarih verildi.
Oppo, yeniden Türkiye'de üretime başlıyor: Tarih açıklandı! Tam Boyutta Gör
Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, 2021 yılında İstanbul’un Tuzla ilçesine akıllı telefon fabrikası kurarak üretime başlamış ve sonrasında bu fabrikayı sessiz sedasız kapatmıştı. Oppo, Mıstaçoğlu Holding’e bağlı yerli şirket AGM ile iş birliği yaparak üretime yeniden başlıyor.

Yerli üretim yeni Oppo modeli Mayıs'ta geliyor

Oppo ve AGM iş birliğiyle üretilecek modeller için tarih bilgisi paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre en geç Mayıs ayında Türkiye’de üretime başlanacak. Oppo’nun AGM’nin Tuzla’daki fabrikasında üreteceği yeni akıllı telefon modeli Mayıs ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Üç yıl içinde ilk üçe girmeyi hedefliyor

Oppo, Türkiye pazarına geri dönüş için oldukça iddialı hedef koymuş durumda. OPPO Orta Doğu ve Afrika Başkanı Chi Zhou’nun açıklamasına göre Türkiye’de ilk 3’e girilmesi hedefleniyor. Chi Zhou, şunları söyledi:

 “OPPO olarak önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye akıllı telefon pazarında ilk 3 markadan biri ve Türkiye'de tüketicilerin en güvendiği marka olmak için planlama ve çalışmalarımızı yeniden hızlandırıyoruz. Yeni ‘Türkiye İçin, Türkiye'de’ stratejimiz doğrultusunda uzmanlığımız, kaynaklarımız ve yeteneklerimiz ile Türkiye pazarında hızlı büyümemizi sürdüreceğiz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8310 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim