Anlık Bildirim

Efsanevi Winamp, yeni müzik platformu ile geri dönüyor

Bir zamanların en çok kullanılan müzik platformu Winamp, çok yakında yeni müzik platformu ile geri dönüyor. Yeni Winamp platformu sanatçılara odaklanan bir yayın platformu olacak.
Efsanevi Winamp, yeni müzik platformu ile geri dönüyor Tam Boyutta Gör
Windows açıldığında çoğu zaman ilk çift tıklamanın yapıldığı uygulama olan Winamp, çok uzun bir süredir eski günlerinin uzağında bulunuyor. Ancak marka olarak halen ayakta ve görünüşe göre çok yakında daha farklı bir şekilde karşımıza çıkacak. Radionomy olarak bilinen ve markanın şu anki sahibi olan Llama Group, bir süre önce yeni Winamp müzik platformunun çıkış tarihini açıkladı.

 Yeni Winamp platformu geliyor

Efsanevi Winamp, yeni müzik platformu ile geri dönüyor Tam Boyutta Gör
Yeni Winamp platformunun 1 Temmuz 2024'te resmi olarak piyasaya sürüleceği açıklandı. Yeni platform, son tüketicilerden ziyade esasında sanatçılara odaklanan bir yayın platformu olacak. Yapılan açıklamaya göre yeni Winamp platformu günümüz müzik endüstrisinin karşılaştığı para kazanma zorluklarına eşsiz bir çözüm sunacak.

Llama Group, sadece 2024 yılında platforma 50.000 sanatçıyı dahil etmeyi ve 5 yıl içinde bu sayının 1 milyona ulaşmasını hedefliyor. Dolayısıyla o ikonik müzik çalar artık gözümüzün önünde farklı bir geleceğe doğru yol alacak. Llama Group, yeni platformda sanatçıları özel teklifler, NFT'ler ve ürünler aracılığıyla desteklemeyi amaçlıyor. Bu, bir nevi Patreon benzeri bir hizmet olacak.

Efsanevi Winamp, yeni müzik platformu ile geri dönüyor Tam Boyutta Gör
Firma, Winamp ürün grubu altında üç ana hizmet sağlayacak. Müzikten para kazanma için Winamp for Creators, sanatçılar için yeni iş ve içerik ortaklarının keşfini kolaylaştıran Winamp Collaborator ve kesintisiz müzik dinleme deneyimi vaat eden Winamp Player. Llama Group ayrıca klasik Winamp masaüstü oynatıcısının yeni sürümünü de geliştirecek. Klasik Winamp’ın son sürümü (Winamp 5.9.2) Nisan 2023'te piyasaya sürülmüştü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12618 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Llama Group, winamp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim